PERMANENTE MAKE-UP (PMU)

WENKBRAUWEN
& MICROBLADING

Microblading is een nieuwe techniek om permanente make-up aan te brengen en wordt voornamenlijk gebruikt voor de wenkbrauwen. Het is een haarstroke techniek die met behulp van ultra dunne naaltjes de permanente make-up als ware wenkbrauwhaartjes in de haargroeirichting onder de huid wordt gepigmenteerd. Door de ultra dunne naaltjes zijn de haartjes erg fijn wat voor een natuurlijk effect zorgt.
Microblading is geschikt voor alle huidtypes voor zowel mannen als vrouwen. Mooi gevormde volle wenkbrauwen geven het gezicht een stuk meer uitstraling en kan zelfs bijdragen aan je zelfverzekerdheid.
Dankzij de nieuwe techniek van Microblading liggen prachtige wenkbrauwen binnen handbereik. Wendy is een door Langmair erkende PMU-artist en een expert op het gebied van Microblading en permanente eyeliner.

EYELINER

Je ogen zijn de spiegels van je innerlijk. Als PMU-artist breng ik met speciale pigmenten en de juiste apparatuur meer contrast rondom de ogen. In tegenstelling tot tatoeƫren gaat het met PMU niet te diep in de huid rondom de kwetsbare gedeeltes van de ogen.
Het effect van wenkbrauwen en ogen op het gezicht is groot. Daarom gaan steeds meer mensen voor Permanente Make-Up. Niet alleen oudere mensen die er jonger uit wil zien, mensen die een minder vermoeide uitstraling willen hebben of mensen die simpelweg geen zin hebben om steeds maar weer make-up op te willen doen of die bang zijn het een keer te vergeten voor een belangrijke afspraak. Maar ook voor mensen die het vertrouwen hebben in een erkende specialist die weet wat ze doet.
Uiteraard worden alle opties uitvoerig met je besproken voordat de eyliner wordt gezet. Maak snel een afspraak of bel voor meer informatie.